Logicfan™

Temperature Controller

£59.95


VETM BE


Klientët në Mbretërinë e Bashkuar, shihni tonë lokalizues dyqanesh

VETM BE

Klientët në Mbretërinë e Bashkuar, shihni tonë lokalizues dyqanesh


Features

  • Regjimi i dyfishtë
  • Dizajn kompakt
  • Nuk bllokon prizat e spinës pranë
  • Prizë e integruar
  • Sensori NTC 3m i temperaturës fikse
  • Çertifikim CE
  • Garanci 2-vjeçare

  • Enviro-Sense™

  • Fluid-Motion™

Grafiku i krahasimit

Mission Controls® products suit different types of ventilation configurations and requirements. Read about the advantages of our features, and use our comparison chart to find the controller that best suits your needs.

KENI NEVOJË PËR NDIHMË? JEMI KËTU QË T’JU MBËSHTESIM NË MISIONIN TUAJ!

Lexoni artikuj, pyetjet e shpeshta dhe udhëzuesit e zgjidhjes së problemeve për të mësuar më shumë rreth produktit tuaj dhe në rastin e rrallë të një avarie, për të filluar një riparim përmes faqes sonë të dedikuar të suportit.