Twinfan™

Temperature Controller

 • MSRP FROM
 • £90.00


Në dispozicion në
 • 4.5A
  £90.00
 • 7.0A
  £105.00
 • 14.0A
  Coming Soon

Features

 • Sensori NTC 3m i temperaturës fikse
 • Sensori fiks Night-Pulse™ LDR 3m
 • Montim integral në mur
 • Kordoni i energjisë 3m
 • Çertifikim CE
 • Garanci 2-vjeçare

 • Enviro-Sense™

 • Fluid-Motion™

 • Optimized-Airflow™

 • Xtra Fan-Speed™

 • Night-Pulse™

Grafiku i krahasimit

Enviro-Sense™ NO YES YES YES YES
Fluid-Motion™ YES YES YES NO YES
Optimized-Airflow™ NO NO YES YES YES
Xtra Fan-Speed™ NO NO YES NO NO
Dynamic-Mode™ NO NO NO YES NO
Night-Pulse™ NO NO YES YES YES
Perfect-Sine™ NO NO NO NO YES
No-Humm™ NO NO NO YES YES

KENI NEVOJË PËR NDIHMË? JEMI KËTU QË T’JU MBËSHTESIM NË MISIONIN TUAJ!

Lexoni artikuj, pyetjet e shpeshta dhe udhëzuesit e zgjidhjes së problemeve për të mësuar më shumë rreth produktit tuaj dhe në rastin e rrallë të një avarie, për të filluar një riparim përmes faqes sonë të dedikuar të suportit.