rreth

KUSH JANË MISSION CONTROLS®?

Mission Controls® është pjesë e grupit EMG Controls. EMG ka projektuar kontrollues për hortikulturën për mbi dy dekada dhe proceset tona njihen si standard në industri në shumë pjesë të botës. Mission Controls® është themeluar si marka jonë kryesore, që ofron teknikat tona më të fundit në një seri kontrolluesit e përpiktë të shkallës komerciale, të projektuar për të frymëzuar konfidencë në kushtet e ashpra të punës të hortikulturës së kohëve moderne.

SI JEMI NE NDRYSHE?

Mission Controls® e kupton se në një industri konkurruese dhe me zhvillim të shpejtë, përdoruesit tanë kanë nevojë për sistemet më të fundit dhe më efikase të kontrollit për të arritur objektivat e tyre në prodhim. Për të realizuar këto sfida, ne i përfshijmë klientët tanë në ideim, dizajnim dhe testim për t’u siguruar që produktet tona plotësojnë kërkesat e përdoruesve tanë. Për komente dhe sugjerime rreth ndonjë prej produkteve tona, ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni.