Basicfan™

Speed Controller

  • MSRP FROM
  • £29.00


Në dispozicion në
  • 6.5A

Features

  • Shpejtësi kontrolli manuale 0-100%
  • Dizajn kompakt
  • Nuk bllokon prizat e spinës pranë
  • Prizë e integruar
  • Çertifikim CE
  • Garanci 2-vjeçare

  • Fluid-Motion™

Grafiku i krahasimit

Enviro-Sense™ NO YES YES YES YES
Fluid-Motion™ YES YES YES NO YES
Optimized-Airflow™ NO NO YES YES YES
Xtra Fan-Speed™ NO NO YES NO NO
Dynamic-Mode™ NO NO NO YES NO
Night-Pulse™ NO NO YES YES YES
Perfect-Sine™ NO NO NO NO YES
No-Humm™ NO NO NO YES YES

KENI NEVOJË PËR NDIHMË? JEMI KËTU QË T’JU MBËSHTESIM NË MISIONIN TUAJ!

Lexoni artikuj, pyetjet e shpeshta dhe udhëzuesit e zgjidhjes së problemeve për të mësuar më shumë rreth produktit tuaj dhe në rastin e rrallë të një avarie, për të filluar një riparim përmes faqes sonë të dedikuar të suportit.